Ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό για την Αυτοδιοίκηση με την ΚΕΔΕ και υπουργούς

Ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό για την Αυτοδιοίκηση με την ΚΕΔΕ και υπουργούς

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 19:59 Δημιουργία 06/12/21, 19:57
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την τοπική αυτοδιοίκηση, τέθηκαν στη σημερινή υβριδική σύσκεψη που είχε η ηγεσία της, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και υπουργούς συναρμόδιων υπουργείων.

Ειδικότερα συμμετείχαν, εκτός από τον πρωθυπουργό, οι υπουργοί, Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, Περιβάλλοντος, Κώστας Σκρέκας, Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης και 'Ακης Σκέρτσος, οι αναπληρωτές υπουργοί, Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης, Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Περιβάλλοντος, Μανώλης Γραφάκος. Από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), συμμετείχαν τα μέλη του προεδρείου της και οι επικεφαλής όλων των παρατάξεων στο διοικητικό συμβούλιό της. Τη σύσκεψη αυτή είχε ζητήσει η ΚΕΔΕ, στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχει με τις ηγεσίες των κομμάτων, προκειμένου να τις ενημερώσει για τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τις θέσεις της.

Στη σημερινή υβριδική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, υπογράμμισε ότι η Αυτοδιοίκηση απέδειξε και είναι πάντα παρούσα σε κάθε εθνική προσπάθεια, είτε αυτή πρόκειται, ως τώρα,για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την προώθηση του εμβολιαστικού προγράμματος, είτε για την στήριξη της κοινωνικής συνοχής, είτε για την υλοποίηση σημαντικών αναπτυξιακών έργων και δράσεων.

Αν σου άρεσε κάνε