Δευτερολογία Τσίπρα: «Ο Μητσοτάκης έβγαλε τον μικρό Μπογδάνο που κρύβει στην ψυχή του»

Δευτερολογία Τσίπρα: «Ο Μητσοτάκης έβγαλε τον μικρό Μπογδάνο που κρύβει στην ψυχή του»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 16:50 Δημιουργία 07/10/21, 16:44
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής κατά τη δευτερολογία του στη συζήτηση για την κύρωση της αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας – Γαλλίας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ανέφερε ότι: "Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν άντεξε και κατά τη δευτερολογία του έβγαλε ολοφάνερα πια σε όλους μας τον μικρό Μπογδάνο που κρύβει μέσα στη ψυχή του. Έκανε μία ομιλία εμπρηστική, μία ομιλία που δεν αρμόζει στο ύψος ενός πρωθυπουργού, μία ομιλία διχαστική για να αποφύγει να απαντήσει στα ουσιαστικά ερωτήματα που τέθηκαν από όλες τις πτέρυγες της αντιπολίτευσης πλην της Ελληνικής Λύσης για συγκεκριμένες πτυχές της αμυντικής συμφωνίας".

Πρόσθεσε δε μεταξύ άλλων ότι ο πρωθυπουργός δεν απάντησε στο "γιατί δεν επέλεξε αυτή την αμυντική συμφωνία την Άνοιξη του 2020", "γιατί η αγορά των φρεγατών 3,3 δισ. την Άνοιξη του ‘20 ήταν ακριβή αγορά που δεν άντεχε η ελληνική οικονομία, ενώ σήμερα αντέχουμε τη συμφωνία των 5 δισ που είναι και οι κορβέτες μαζί, επιπρόσθετα των 2,3 δισ. για τα Rafale και τα 2 δισ. για τη συμφωνία για την Καλαμάτα".

Αν σου άρεσε κάνε