«Έρχονται» νέες ελευθερίες για τους εμβολιασμένους πολίτες

«Έρχονται» νέες ελευθερίες για τους εμβολιασμένους πολίτες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 10:06 Δημιουργία 05/10/21, 08:20
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Ένα βήμα πιο κοντά στην «κανονικότητα» φαίνεται να έρχονται οι εμβολιασμένοι, μετά από συζητήσεις του υπουργείου Υγείας και της επιτροπής ειδικών.

Οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται αύριο, Τετάρτη, από τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, ο οποίος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, σημείωσε πως μεταξύ άλλων εξετάζεται να υπάρχουν χώροι αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένα άτομα, με αποτέλεσμα το χαμηλό κίνδυνο μετάδοσης.

«Να φτάνουμε στο σημείο της κανονικότητας σε αυτούς τους χώρους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πλεύρης και πρόσθεσε ότι «εκεί που είναι μεικτοί χώροι για την προστασία των ανθρώπων που έχουν επιλέξει να μην εμβολιαστούν και όχι τιμωρητικά, υποχρεωτικά θα πρέπει να υπάρχουν μέτρα».

Από την πλευρά του, ο Στέλιος Πέτσας μιλώντας στο Mega, τόνισε πως αναμένονται νέες και «μεγαλύτερες» ελευθερίες στους πολίτες που είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

«Δεν υπάρχει περίπτωση γενικού lockdown, δεν υπάρχουν περιορισμοί στην κινητικότητα των εμβολιασμένων. Αυτό είναι το γενικό πλαίσιο που θα ανακοινωθεί αύριο», είπε.

Αν σου άρεσε κάνε