Δεν αποδέχεται τη θέση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας ο Αποστολάκης

Δεν αποδέχεται τη θέση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας ο Αποστολάκης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:12 Δημιουργία 31/08/21, 13:50
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Ανατροπή σημειώνεται όσον αφορά το νέο κυβερνητικό σχήμα, που ανακοίνωσε ο Γιάννης Οικονόμου, όπως αυτό προέκυψε μετά τον ανασχηματισμό, στον οποίο προχώρησε ο πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ευάγγελος Αποστολάκης δεν αποδέχεται να αναλάβει τη θέση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας.

Νωρίτερα, πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολιάζοντας την υπουργοποίηση του Ευάγγελου Αποστολάκη, σημείωναν:

«Ο κ. Αποστολάκης την περασμένη Δευτέρα ενημέρωσε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση που του έκανε ο κ. Μητσοτάκης να αναλάβει στη θέση του κ. Χαρδαλιά. Ο κ. Τσίπρας του ξεκαθάρισε ότι μια τέτοια επιλογή και με τον τρόπο που ο κ. Μητσοτάκης την επιδιώκει, δηλαδή σε επίπεδο εντυπώσεων και προσώπων και όχι ουσίας για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, δεν αποτελεί πρόσκληση σε συνεννόηση, αλλά πρόσκληση σε αποστασία».

Και πρόσθεταν: «ο κ. Αποστολάκης τον διαβεβαίωσε ότι δε πρόκειται με αυτούς τους όρους να αποδεχθεί να γίνει υπουργός της δεξιάς».

«Προφανώς, για λόγους που μόνο εκείνος γνωρίζει, στη πορεία άλλαξε γνώμη», συμπλήρωναν, καταλήγοντας: «Του ευχόμαστε καλή τύχη. Ωστόσο, καλό είναι να ξέρει ότι η ιστορία ποτέ δεν λυπήθηκε όσους δεν αναγνωρίζουν ότι στη ζωή υπάρχουν και αξίες σημαντικότερες από τα πρόσκαιρα αξιώματα».

Αν σου άρεσε κάνε