Γ. Οικονόμου: Η κοινωνία δεν θα παραμείνει όμηρος των αρνητών

Γ. Οικονόμου: Η κοινωνία δεν θα παραμείνει όμηρος των αρνητών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 12:59 Δημιουργία 23/08/21, 12:50
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Το απόγευμα της Τρίτης αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τα νέα μέτρα αναχαίτισης του τέταρτου κύματος, τα οποία θα αφορούν κυρίως τους ανεμβολίαστους πολίτες, με τον Γιάννη Οικονόμου να επισημαίνει πως η κοινωνία δεν θα παραμείνει όμηρος των αρνητών.

«Με δεδομένη τη δυνατότητα ασφαλούς και γρήγορου εμβολιασμού είμαστε έτοιμοι να περάσουμε στην επόμενη φάση ασφαλούς αποκατάστασης της ζωής», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Δυστυχώς μια σημαντική μερίδα συμπολιτών μας αρνείται να συνεισφέρει στην εθνική προσπάθεια, αρνείται τον εμβολιασμό. Η κοινωνία δεν μπορεί να περιμένει και κυρίως δεν μπορεί να παραμένει όμηρος αυτών των αντιλήψεων» συνέχισε και σημείωσε: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παρεμποδίσει τον άνθρωπο που θέλει να εργαστεί, να δημιουργήσει, τον νέο που θέλει να διασκεδάσει», σημείωσε ο ίδιος.

«Είναι υποχρέωσή μας να εξασφαλίσουμε την ταχύτερη δυνατή επιστροφή στην κανονικότητα», υπογράμμισε ο ίδιος και παρέπεμψε στις επίσημες ανακοινώσεις το απόγευμα της Τρίτης.

Ερωτηθείς, αν η κυβέρνηση έχει αποφασίσει την επιστροφή της μάσκας για όλους στους εξωτερικούς χώρους, ο κ. Οικονόμου απάντησε ότι στα μέτρα που οριστικοποιούνται και θα ανακοινωθούν αύριο, περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων περιορισμός που έχει να κάνει με τον αριθμό των ατόμων που βρίσκονται σε έναν χώρο.

Μάλιστα, ο κ. Οικονόμου έκανε λόγο για «πλαίσιο μέτρων που θα είναι αποτελεσματικά και θα μπορούν να ελέγχονται».

Αν σου άρεσε κάνε