«Καρφιά» Τζαβάρα κατά κυβέρνησης: «Δεν θα κατέβω στις επόμενες εκλογές»

«Καρφιά» Τζαβάρα κατά κυβέρνησης: «Δεν θα κατέβω στις επόμενες εκλογές»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:54 Δημιουργία 18/05/21, 14:52
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση για το κλείσιμο πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της περιοχής του εξαπέλυσε ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας, δηλώνοντας μάλιστα πως δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, όποτε αυτές γίνουν.

Ειδικότερα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο ίδιος κατήγγειλε παρεμβάσεις, για να σωθούν πανεπιστημιακά τμήματα της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας, εις βάρος τμημάτων της Ηλείας, κάνοντας λόγο για «κωμωδία».

«Επειδή εγώ δεν υπήρξα ποτέ πολιτικάντης και δεν προέρχομαι από κανένα πολιτικό σχήμα αλλά από την κοινωνία, που 40 χρόνια μάχομαι στο επάγγελμα του δικηγόρου, μετά από αυτή την κωμωδία, αποφάσισα να μην είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, διότι ακριβώς δεν θέλω να δώσω σε κανέναν το δικαίωμα να σκέφτεται ότι όσα λέω, τα λέω για τα ψηφαλάκια».

«Σας λέω λοιπόν και σας δηλώνω ότι εγώ υποψήφιος στις επόμενες εκλογές δεν θα είμαι εξαιτίας αυτού του γεγονότος και εξαιτίας βέβαια και του γεγονότος ότι ακόμα στην Ηλεία περιμένουμε να έρθει και να δημοπρατηθεί ο δρόμος που θα αντικαταστήσει την καρμανιόλα Πύργου-Πατρών στην οποία κάθε χρόνο σκοτώνεται ο πληθυσμός ενός μικρού χωριού», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αν σου άρεσε κάνε