B. Κικίλιας: Ο ιός είναι ύπουλος - Δεν δίνω χρονοδιάγραμμα επανεκκίνησης

B. Κικίλιας: Ο ιός είναι ύπουλος - Δεν δίνω χρονοδιάγραμμα επανεκκίνησης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 09:26 Δημιουργία 29/03/21, 09:15
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

«Ο ιός είναι ύπουλος» υπογράμμισε ο Βασίλης Κικίλιας, διευκρινίζοντας ότι αποφεύγει να δώσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα επανεκκίνησης οικονομίας και κοινωνίας, επαναλαμβάνοντας πως το ΕΣΥ εξακολουθεί να πιέζεται.

«Δεν θα προτρέξω ανακοινώνοντας ημερομηνίες», δήλωσε ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι εντός Απριλίου θα γίνουν 1, 5 εκατομμύριο εμβολιασμοί.

«Δεν έδωσα ποτέ ημερομηνίες, είναι ύπουλος ο ιός», ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως το ζήτημα αυτό θα επεξεργαστεί περαιτέρω η επιτροπή επιστημόνων. «Προτεραιότητα μας είναι η δημοσιά υγεία», σημείωσε ο κ. Κικίλιας και πρόσθεσε πως τα νοσοκομεία εξακολουθούν να δέχονται μεγάλη πίεση.

Σε κάθε περίπτωση, ο υπουργός σχολίασε πως αντιλαμβάνεται την κόπωση των πολιτών, ενώ επεσήμανε ότι έχει έρθει η ώρα σταδιακά να βοηθηθούν όλες οι κοινωνικές ομάδες για να επαναλειτουργήσουν.

Όπως εξήγησε, σε ό, τι αφορά το θέμα των σχολείων για την Γ Λυκείου, τίθεται το θέμα των Πανελλαδικών και οι μαθητές πρέπει να είναι προετοιμασμένοι, ώστε να γίνουν οι εξετάσεις. Παράλληλα, πολύ σημαντικό είναι και το θέμα του λιανεμπορίου, πρόσθεσε.

Αν σου άρεσε κάνε