Πελώνη κατά Τσίπρα: Όλοι έχουν διαπιστώσει ποιος επενδύει στον διχασμό και στην πόλωση

Πελώνη κατά Τσίπρα: Όλοι έχουν διαπιστώσει ποιος επενδύει στον διχασμό και στην πόλωση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 18:47 Δημιουργία 10/03/21, 18:32
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα απάντησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «όλοι οι Έλληνες έχουν διαπιστώσει και διαπιστώνουν καθημερινά ποιος επενδύει στον διχασμό και την πόλωση».

«Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα, είναι τα έργα που μετρούν. Και τα λόγια του που τον συνοδεύουν. Το "ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν" όχι μόνο δεν το ξέχασε, αλλά συνεχίζει στον ίδιο δρόμο. Ακόμα περιμένουμε να πάρει θέση για τις συνεχείς διαδηλώσεις εν μέσω πανδημίας και για το αν δέχεται το ρίσκο που αφορά την υγεία των άλλων και όχι τη δική του», τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ., Αλέξης Τσίπρας, εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη τον οποίο κατηγόρησε για διχασμό καθώς απέτυχε στη διαχείριση της πανδημίας και στην οικονομία. «Κανένας αστυνομικός δεν έχει το δικαίωμα με την ανοχή της κυβέρνησης να χτυπάει ανελέητα και να απειλεί ζωές συμπολιτών του όπως επίσης και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να χτυπά αστυνομικούς, με τρόπο φρικτόκαι απάνθρωπο», ανέφερε στην πρώτη δημόσια δήλωσή του μετά τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν σου άρεσε κάνε