Ταραντίλης για «Μήδεια»: Κλείσαμε προληπτικά την Αθηνών - Λαμίας

Ταραντίλης για «Μήδεια»: Κλείσαμε προληπτικά την Αθηνών - Λαμίας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημιουργία 15/02/21, 13:38

Ο κρατικός μηχανισμός είναι σε πλήρη κινητοποίηση, δήλωσε σχετικά με το εν εξελίξει κύμα κακοκαιρίας «Μήδεια» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Όπως είπε, για την αποτροπή και διαχείριση προβλημάτων, γίνονται αλλεπάλληλες συσκέψεις κι αναπτύσσονται όλες αυτές οι αναγκαίες πρωτοβουλίες σε συνεργασία με τις περιφέρειες και τους δήμους.

Ερωτηθείς σχετικά με το κλείσιμο της ΑθΌπως σημείωσε, «ο κρατικός μηχανισμός είναι πανέτοιμος, λειτουργεί, εργάζεται συνεχώς, ώστε να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα» που προκύπττει ανά την επικράτειαηνών-Λαμίας και την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για «επιτελική ανικανότητα», ο κ. Ταραντίλης απάντησε πως η κυβέρνηση έδρασε προληπτικά και πως η απόλυη προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των πολιτών.

Όπως σημείωσε, «ο κρατικός μηχανισμός είναι πανέτοιμος, λειτουργεί, εργάζεται συνεχώς, ώστε να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα» που προκύπττει ανά την επικράτεια.

Για τις διακοπές ηλεκτροδότησης, ειδικά στις Σποράδες, απάντησε πως γίνεται μεγάλη προσπάθεια να αποκατασταθούν οι βλάβες, που προκλήθηκαν από πτώσεις μεγάλων δέντρων.

Αν σου άρεσε κάνε