Γεραπετρίτης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων μέτρων ανά πάσα στιγμή

Γεραπετρίτης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων μέτρων ανά πάσα στιγμή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 11:11 Δημιουργία 06/02/21, 10:54

Νέα μέτρα στην Αττική, αλλά και την υπόλοιπη χώρα ενδέχεται να ανακοινωθούν ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα με δήλωση του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη.

«Η επιθυμία μας είναι να έχουμε ένα ισόρροπο μείγμα το οποίο θα διασφαλίσει την όσο δυνατόν καλύτερη λειτουργία της αγοράς κ από την άλλη τη δημόσια υγεία», τόνισε ο κ. Γεραπετρίτης, ενώ πρόσθεσε ότι υπάρχει αύξηση κρουσμάτων και ότι σχετική επιπεδοποίηση θα μετρηθεί, υπογραμμίζοντας ότι «αν απαιτηθεί θα κάνουμε τις αναγκαίες προσαρμογές».

Σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων ο κ. Γεραπετρίτης επισήμανε ότι «πρέπει με κάθε τίμημα, αλλά με ασφάλεια να μένουν ανοιχτά.. Δεν είναι μόνο το γλωσσολογικό κομμάτι, είναι ζήτημα ψυχικής υγείας των παιδιών», συμπληρώνοντας ότι δεν προκύπτει από πουθενά σύνδεση σχολείων και της υπερμετάδοσης.

Κλείνοντας, σε ό,τι αφορά στον τουρισμό τόνισε πως «θα σωθεί, καθώς δεν έχουμε την δυνατότητα να θυσιάσουμε φέτος τον τουρισμό, τα δημοσιονομικά μας υποχρεώνουν να ανοίξουμε τον τουρισμό με ασφάλεια κ προσοχή κ είναι αυστηρά τα πρωτόκολλα», ενώ σημείωσε ότι μέχρι την έναρξη της τουριστικής περιόδου θα έχει δημιουργηθεί η κρίσιμη μάζα ανοσίας.

Αν σου άρεσε κάνε