Κορονοϊός: Την Παρασκευή οι αποφάσεις για γυμνάσια, λύκεια και click away

Κορονοϊός: Την Παρασκευή οι αποφάσεις για γυμνάσια, λύκεια και click away

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:05 Δημιουργία 07/01/21, 16:58

Αύριο, Παρασκευή, θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης της ΝΔ για το τι πρόκειται να γίνει με την επανελειτουργία του λιανεμπορίου και το εάν θα ανοίξουν και πάλι από την ερχόμενη Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, με τα κομμωτήρια και τα κέντρα περιποίησης νυχιών, τα βιβλιοπωλεία και γενικότερα, ό,τι λειτουργούσε κατά την εορταστική περίοδο.

Σε σχετικές ανακοινώσεις πρόκειται να προβεί στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Στην αυριακή σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, θα εξεταστούν τα δεδομένα και για την επαναλειτουργία των γυμνασίων και των λυκείων.

Σχετικά με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας για το άνοιγμα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν ότι αυτή εξεδόθη με βάση την εισήγηση της επιτροπής τις προηγούμενες ημέρες, η οποία, όπως τονίζεται δεν έχει αλλάξει και γι αυτό το υπουργείο προχώρησε στην εν λόγω ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Ειδικά Σχολεία όλων των βαθμίδων θα λειτουργήσουν δια ζώσης την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου.

Παράλληλα, από αύριο, Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, Γυμνάσια και Λύκεια όλης της χώρας ξεκινούν την εξ αποστάσεως λειτουργία τους μέσω τηλεκπαίδευσης.

Αν σου άρεσε κάνε