Προειδοποιήσεις Οικονόμου κατά των μαζώξεων - Κλιμακώνονται οι έλεγχοι

Προειδοποιήσεις Οικονόμου κατά των μαζώξεων - Κλιμακώνονται οι έλεγχοι

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημιουργία 31/12/20, 09:38

Αυστηρή προειδοποίηση ότι οι αστυνομικοί έλεγχοι θα ενταθούν όσο θα περνάει η ώρα και θα πηγαίνουμε προς το απόγευμα, έδωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, προειδοποιώντας μάλιστα πως η αστυνομία έχει πληροφορίες για προγραμματισμένες παράτυπες συγκεντρώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Οικονόμου, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ τόνισε ότι σήμερα και αύριο η αστυνομία θα βρίσκεται στους δρόμους, καθώς δεν έχουν δοθεί ρεπό στους αστυνομικούς.

Έκανε γνωστό ότι τα Χριστούγεννα δεν υπήρξαν καταγγελίες για συνωστισμό σε σπίτια παρά μόνο ορισμένες μικρές παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν πληροφορίες για συγκεντρώσεις. Ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε ότι οι έλεγχοι στα σπίτια δεν είναι αυτοσκοπός, και είναι σημαντικό το ζήτημα της ατομικής και συλλογικής ευθύνης.

Σημείωσε πάντως ότι οπού χρειαστεί να επέμβουν, η αστυνομία θα είναι σε επαφή με τις εισαγγελικές αρχές και η όποια παρέμβαση θα γίνει παρουσία εισαγγελέα.

Αν σου άρεσε κάνε