Σταματούν οι εμβολιασμοί κυβερνητικών στελεχών

Σταματούν οι εμβολιασμοί κυβερνητικών στελεχών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 15:42 Δημιουργία 30/12/20, 12:53

Τη δυσαρέσκεια του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει προκαλέσει η δημόσια συζήτηση για τον εμβολιασμό δεκάδεων στελεχών της κυβέρνησης, υπουργών και άλλων παραγόντων, με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, με τον πρωθυπουργό να αποφασίζει την Τετάρτη να βάλει «στοπ» στον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό των κυβερνητικών υπηρεσιακών παραγόντων.

Σύμφωνα με δήλωση της αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπρόσωπου, Αριστοτελίας Πελώνη, στο ρ/σ «Παραπολιτικά» πως «ο συμβολισμός του θέματος εξαντλήθηκε στον εμβολιασμό του πρωθυπουργού και της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας και ολοκληρώνεται σήμερα με τον εμβολιασμό του κ. Κουτσούμπα». Όπως συμπλήρωσε, ο στόχος ήταν «να εκμπεφθεί το μήνυμα ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή».

Όπως είπε η κ. Πελώνη μέχρι χθες είχαν εμβολιαστεί 66 κυβερνητικά στελέχη και κρατικοί λειτουργοί από την διευρυμένη λίστα των 128 που είχε ανακοινώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. Όπως όμως σημείωσε η ίδια, η λίστα κλείνει με αυτά τα 66 άτομα.

Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος συνέχισε λέγοντας πως οι υπόλοιποι που βρίσκονταν στην λίστα των 128 «θα εμβολιαστούν με την σειρά τους σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει δώσει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών για όλο τον πληθυσμό». Η κ. Πελώνη σημείωσε ότι το Μέγαρο Μαξίμου αποδοκιμάζει και τις πανηγυρικές αναρτήσεις υπουργών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή των εμβολιασμό τους.

Αν σου άρεσε κάνε