Λασπολογία από τη ΝΔ για τη Folli Follie, υποστηρίζει ο Χαρίτσης

Λασπολογία από τη ΝΔ για τη Folli Follie, υποστηρίζει ο Χαρίτσης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 09:24 Δημιουργία 23/12/20, 09:21

Για «απόπειρα εμπλοκής μου σε μια υπόθεση με την οποία δεν είχα ποτέ την παραμικρή απολύτως σχέση», μίλησε ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, σε σχόλια για την φερόμενη ως ανάμειξη του στην υπόθεση της Folli Follie

«H υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και όσοι καταφεύγουν σε συκοφαντίες θα κληθούν να λογοδοτήσουν» είπε ο πρώην υπουργός το βράδυ της Τρίτης στην τηλεόραση του Kontra.

Ο Αλ. Χαρίτσης υπογράμμισε ότι «έχω τη βασική αρχή να απαντώ πολιτικά στις πολιτικές κατηγορίες, όσο σκληρές και αν είναι αυτές. Οι συκοφαντίες όμως δεν μπορούν να μείνουν αναπάντητες σε μια ευνομούμενη πολιτεία», διευκρινίζοντας ότι «αυτό δεν είναι μόνο ζήτημα ατομικής αξιοπρέπειας, αλλά και ζήτημα Δημοκρατίας, την οποία έχουμε όλοι χρέος να προστατέψουμε».

«Δεν είναι τυχαίο ότι η κυβέρνηση έσπευσε να υιοθετήσει τις ανυπόστατες κατηγορίες» τόνισε ο τομεάρχη Ανάπτυξης, «ενώ συνεχίζουμε να θρηνούμε δεκάδες νεκρούς συμπολίτες μας καθημερινά, με το σύστημα υγείας να έχει ξεπεράσει τα όριά του και το Bloomberg να ανακοινώνει ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην χειρότερη θέση της Ευρώπης στην διαχείριση της πανδημίας». «Ακούμε την κραυγή αγωνίας από μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες και εργαζόμενους που αντιμετωπίζουν πλέον ζήτημα αφανισμού» πρόσθεσε, αναφερόμενος και «στα ευρήματα της μελέτης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών», σύμφωνα με τα οποία «7 στους 10 επιχειρηματίες δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι από τα μέτρα της κυβέρνησης και στο πρώτο και στο δεύτερο lock down» ενώ «4 στις 10 επιχειρήσεις στο εμπόριο και την εστίαση είναι πολύ πιθανόν ότι θα βάλουν οριστικά λουκέτο».

«Απέναντι σε αυτήν την πρωτοφανή κατάσταση η κυβέρνηση επιλέγει την απόπειρα χυδαίου εξωραϊσμού της πραγματικότητας και μια ακόμη πιο χυδαία προσπάθεια λασπολογίας. Ο μεγάλος χαμένος από αυτό το τοξικό κλίμα είναι η ίδια η Δημοκρατία», κατέληξε ο κ. Χαρίτσης.

Αν σου άρεσε κάνε