Ο Μητσοτάκης προέταξε τη δημοσία υγεία, στο μήνυμα του για το Πολυτεχνείο

Ο Μητσοτάκης προέταξε τη δημοσία υγεία, στο μήνυμα του για το Πολυτεχνείο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 10:39 Δημιουργία 17/11/20, 10:33

Το δικό του μήνυμα για τη σημασία της απαγόρευσης των διαδηλώσεων για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου θέλησε να στείλει το πρωί της Τρίτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καταθέτοντας στεφάνι στο μνημείο του Πολυτεχνείου, ενώ η ΕΛΑΣ βρίσκεται σε πλήρη επιφυλακή για να αποτρέψει τις εκδηλώσεις που έχουν οργανώσεις φορείς και κόμματα στο κέντρο της Αθήνας.

Σε σύντομη δήλωση του έξω από το Πολυτεχνείο, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως «το διαχρονικό αίτημα για ελευθερία συμπληρώνεται από την υπευθυνότητα που πρέπει όλοι να δείξουμε, για να βγούμε πιο ισχυροί και ενωμένοι από αυτή την περιπέτεια.

Κάθε σημαντική επέτειος αποκτά νέο νόημα μέσα στις περιστάσεις που γιορτάζεται. Σήμερα, οι προτεραιότητες είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και η αλληλεγγύη προς τους συμπολίτες μας, ειδικά τους νεότερους που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

«Αστακός» η Αθήνα

Περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί, διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ, ευέλικτες ομάδες ταχείας επέμβασης, drones, ελικόπτερα, Αίαντες και πτυσσόμενοι φραγμοί, θα χρησιμοποιηθούν στο επιχειρησιακό σχέδιο για την επέτειο του Πολυτεχνείου που από τα ξημερώματα απλώθηκε στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Όλοι οι δρόμοι, εκτός από την Πατησίων στο κομμάτι του Πολυτεχνείου θα μείνουν ανοικτοί, πορεία δεν θα γίνει και η Αστυνομία θα επιλαμβάνεται στα σημεία που κάποιοι επιχειρήσουν να συγκεντρωθούν εφαρμόζοντας τον νόμο και επιβάλλοντας διοικητικά πρόστιμα που αφορούν στην παραβίαση των μέτρων για τη διασπορά του Covid-19.

Αν σου άρεσε κάνε