Πέτσας για Πολυτεχνείο: Δεν δικαιολογούνται εξαιρέσεις για την απαγόρευση

Πέτσας για Πολυτεχνείο: Δεν δικαιολογούνται εξαιρέσεις για την απαγόρευση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημιουργία 16/11/20, 13:19

Αυστηρές προειδοποιήσεις για την απαγόρευση διαδηλώσεων που ισχύουν για την αυριανή επέτειο του Πολυτεχνείου έστειλε τη Δευτέρα ο Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών το μεσημέρι της Δευτέρας.

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «συγκεντρώσεις και πορείες την ώρα που ισχύει γενικό lockdown δεν επιτρέπονται. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να καλεί σε απείθεια κατά των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας. Σε μια πορεία ο μόνος που θα γιορτάσει θα είναι ο κορονοϊός».

«Στις δύσκολες αυτές ώρες, είναι αυτονόητο πως οφείλουμε να τιμήσουμε την αυριανή επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου με έναν διαφορετικό τρόπο. Όπως διαφορετικά γιορτάσαμε το Πάσχα και όπως διαφορετικά - χωρίς παρελάσεις - τιμήσαμε την 25η Μαρτίου και την 28η Οκτωβρίου, έτσι διαφορετικά θα τιμήσουμε και αυτή τη σημαντική για τη Δημοκρατία μας επέτειο», σημείωσε ο κ. Πέτσας και συνέχισε λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε σχετική έκκληση από το βήμα της Βουλής και οι υπουργοί Επικρατείας και Προστασίας του Πολίτη Γ. Γεραπετρίτης και Μ. Χρυσοχοΐδης, επικοινώνησαν με τα πολιτικά κόμματα για να αναλάβουμε όλοι την ευθύνη που μας αναλογεί.

Αν σου άρεσε κάνε