Νέες δηλώσεις Μητσοτάκη για τον κορονοϊό την Πέμπτη

Νέες δηλώσεις Μητσοτάκη για τον κορονοϊό την Πέμπτη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 19:03 Δημιουργία 04/11/20, 17:42

Νέα μέτρα για τον κορονοϊό στην Ελλάδα αναμένεται να ανακοινώσει στις 12:00 της Πέμπτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που ορίστηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με ενημέρωση από τους συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο καθηγητής, επικεφαλής της επιτροπής του ΕΟΔΥ για την αντιμετώπιση της νόσου, Σωτήρης Τσιόδρας.

Οι αιτίες της πρότασης δεν είναι άλλες από τον καλπάζοντα αριθμό των νέων κρουσμάτων στην Αττική, αλλά και άλλα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, με τις τελικές αποφάσεις να επαφύονται στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν: «Τις τελευταίες μέρες παρά τα μέτρα παρατηρείται εκθετική αύξηση κρουσμάτων σε ολόκληρη τη χώρα. Αυτό είναι ένα σήμα συναγερμού γιατί θα ασκηθεί μεγαλύτερη πίεση στο σύστημα υγείας. Γι' αυτό όπως και στην προηγούμενη φάση πρέπει να ληφθούν όποια μέτρα χρειάζονται για να ανακοπεί η πανδημία.

Δεν μπορούμε να περιμένουμε όταν βλέπουμε το πρόβλημα να έρχεται. Η κατάσταση εκτιμάται καθημερινά. Τα μέτρα μελετώνται και θα ανακοινωθούν από τον πρωθυπουργό ύστερα από τις εισηγήσεις των ειδικών».

Αν σου άρεσε κάνε