«Ασπίδα» Πέτσα σε Αυγενάκη μετά τις αντιδράσεις για το ποδόσφαιρο

«Ασπίδα» Πέτσα σε Αυγενάκη μετά τις αντιδράσεις για το ποδόσφαιρο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 15:02 Δημιουργία 03/02/20, 14:26

«Πλάτη» της κυβέρνησης στο πρόσωπο του Λευτέρη Αυγενάκη έβαλε τη Δευτέρα ο Στέλιος Πέτσας, μετά από τις σφοδρές αντιδράσεις που επικράτησαν προς το πρόσωπο του υφυπουργού Αθλητισμού, έπειτα από τις αποφάσεις του δεύτερου για το ποδόσφαιρο.

Μιλώντας στο ρ/σ Real, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως «ο κ. Αυγενάκης είναι ο υφυπουργός, ο αρμόδιος για το θέμα, όμως στοχοποιήθηκε και από τους δύο ποδοσφαιρικούς συλλόγους ας πούμε που ήταν η αφορμή για να γίνει το θέμα. Οπότε δεν χρειάζεται ένα πρόσωπο να έχει μια κακοπιστία σε αυτό που πάμε να κάνουμε και δεν θέλουμε να προκαταβάλλουμε οποιαδήποτε κακοπιστία από καμία πλευρά.

Ο κ. Αυγενάκης απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, αλλά δεν θέλουμε αυτή τη στιγμή να υπάρξει μια αντιπαράθεση μόνο για το πρόσωπο αλλά να μπούμε στην ουσία».

«Απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού αλλά δεν θέλουμε να μονοπωλήσει το θέμα το πρόσωπο που θα είναι στις συζητήσεις με τους ανθρώπους της UEFA και της FIFA, αλλά η ουσία» συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αν σου άρεσε κάνε