Στεφανής: Η λάσπη δεν με αγγίζει

Στεφανής: Η λάσπη δεν με αγγίζει

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 13:19 Δημιουργία 17/12/19, 13:14

Τη στιγμή που η κρίση στο ελληνοτουρκικό «μέτωπο» ολοένα και εντείνεται, η «Εφημερίδα των Συντακτών» παρουσιάζει σήμερα δημοσίευμα, με το οποίο θέτει υπό αμφισβήτηση το μεταπτυχιακό τίτλο του Αλκιβιάδη Στεφανή, ανεβάζοντας το πολιτικό θερμόμετρο.

Ειδικότερα, στο σημερινό δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» επισημαίνεται ότι ενώ ο κ. Στεφανής φέρεται να είναι κάτοχος δύο MBA, ένα εξ αυτών απουσιάζει από το βιογραφικό στον ιστότοπο της κυβέρνησης.

Θέτονται δε τέσσερα ερωτήματα σχετικά με το πανεπιστήμιο, όπου πήρε το πρώτο του MBA «Διαχείριση Κρίσεων», αλλά και για το ποιο ήταν το αντικείμενου του δεύτερου μεταπτυχιακού, που φέρεται να απέκτησε στις ΗΠΑ.

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» ρωτά, επίσης, αν έχει αναγνωρίσει στον ΔΟΑΤΑΠ (Πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ) τα μεταπτυχιακά που φέρεται πως κατέχει και αν τα εν λόγω μεταπτυχιακά έπαιξαν ρόλο στο να αναλάβει υπέρμετρες εξουσίες στο θέμα της διαχείρισης του προσφυγικού;

Απαντώντας, ο κ. Στεφανής τονίζει ότι η λάσπη και οι αθλιότητες δεν τον αγγίζουν, ούτε τον πτοούν την ώρα που χειρίζεται κρίσιμα θέματα για την πατρίδα. «Σε ό,τι αφορά στο πρώτο, ήταν ομαδικό πρόγραμμα σπουδών του ΥΠΕΘΑ για τη Διαχείριση Κρίσεων. Σε ό,τι αφορά στο δεύτερο, ήμουν ο μοναδικός Έλληνας Αξιωματικός τη χρόνια 2008-2009 λόγω του ότι αρίστευσα στη Σχολή Εθνικής Άμυνας, αποφοιτώντας πρώτος και σύμφωνα με τις διαδικασίες, ως επιβράβευση και πληρώντας όλα τα υπόλοιπα στοιχεία επιλέχθηκα από το Συμβούλιο», σημειώνει ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας.

Αν σου άρεσε κάνε