Νέες «βολές» ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα Πατέρα

Νέες «βολές» ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα Πατέρα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 16:17 Δημιουργία 27/11/19, 15:51

Συνέχεια στις επιθέσεις κατά της κυβέρνησης για το διορισμό του Κώστα Πατέρα ως διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ την Τετάρτη, απαντώντας στα όσα δήλωσε νωρίτερα για την υπόθεση ο Στέλιος Πέτσας.

Ειδικότερα, η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει πως «ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν δίστασε να επικαλεστεί και τις δήθεν επιθυμίες των πολιτών για το χώρο της υγείας.

Αναρωτιέται κανείς, αυτό έχει καταλάβει η κυβέρνηση ότι θέλουν οι πολίτες;

Συνταξιούχους με κομματικό στρατό, τον οποίον θέτουν στη διάθεση του κ. Μητσοτάκη στον προεκλογικό του αγώνα; Διοικητές νοσοκομείων που εξισώνουν τους πρόσφυγες με εισβολείς; Στελέχη που ως μοναδικό προσόν έχουν ότι είναι γραμματείς της τοπικής ΝΟΔΕ;

Η κυβέρνηση προφανώς θεωρεί ότι μετά από τόσες θυσίες για να βγούμε από τα μνημόνια, οι πολίτες αδιαφορούν για τη διαφάνεια και την αξιοκρατία σε προσλήψεις επιτελικών στελεχών.

Το παραδέχθηκε άλλωστε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Βορίδης, ο οποίος ερωτηθείς για τους "ημέτερους" της ΝΔ είπε με αφοπλιστική κυνικότητα: "ποιους να βάζαμε; τους ξένους;".

Η ΝΔ πλέον δεν τηρεί ούτε τα προσχήματα για την ιδιοκτησιακή αντίληψη για το κράτος και το πλιάτσικο στο Δημόσιο» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν σου άρεσε κάνε