Σε θερμό κλίμα η συνάντηση Μητσοτάκη με τους «πρωτάρηδες» της ΝΔ

Σε θερμό κλίμα η συνάντηση Μητσοτάκη με τους «πρωτάρηδες» της ΝΔ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημιουργία 30/09/19, 20:33

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους βουλευτές της ΝΔ που εκλέχθηκαν για πρώτη φορά την 7η Ιουλίου.

Η συνάντηση έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου και το ενδιαφέρον εστιάστηκε κυρίως στο ζήτημα του μεταναστευτικού και στις αυξημένες προσφυγικές ροές στα νησιά του Αιγαίου.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τους βουλευτές αναλυτικά για το σχέδιο αποσυμφόρησης των νησιών με δομές που θα δημιουργηθούν στην ηπειρωτική χώρα.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι θα υπάρξει «σφιχτή και οργανωμένη» φύλαξη των συνόρων, αυστηρό πλαίσιο υποδοχής που θα σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και γρήγορη εξέτασης αιτημάτων ασύλου ώστε όσοι καταφθάνουν από τα χερσαία ή θαλάσσια σύνορα να γνωρίζουν ότι θα επιστραφούν εάν δεν πληρούν τις προϋποθέσεις παροχής ασύλου».

Η συνάντηση έγινε στην αυλή του Μαξίμου και μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι Γιάννης Καλλιάνος, Νόνη Δούνια, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Στέλλα Μπίζιου, Περικλής Μαντάς, Κώστας Κυρανάκης κ.α. ενώ το παρών έδωσε και ο γραμματέας της «γαλάζιας» ΚΟ Σταύρος Καλαφάτης.

Αν σου άρεσε κάνε