Και ο Χαρίτσης κατά Μητσοτάκη μετά τα σχόλια για την πυρκαγιά στο Μάτι

Και ο Χαρίτσης κατά Μητσοτάκη μετά τα σχόλια για την πυρκαγιά στο Μάτι

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 15:21 Δημιουργία 24/09/19, 15:18

Συνεχίζονται οι επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά από τις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού από τον ΟΗΕ, όπου έκανε λόγο για το ρόλο της κλιματικής αλλαγής στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι τον Ιούλιο του 2018.

Μετά από την Ρένα Δούρου, ο Αλέξης Χαρίτσης έκανε λόγο «τυμβωρυχία χωρίς αιδώ» με στόχο «μικροκομματικά οφέλη».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης προχώρησε σε «κωλοτούμπα» αναφερόμενος στη φονική πυρκαγιά, κάνοντας λόγο για «"ακραία καιρικά φαινόμενα" και για την κλιματική αλλαγή».

Αναλυτικά, «μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Μητσοτάκης προχώρησε σήμερα μια ακόμη θεαματικότερη -μάλιστα- "κωλοτούμπα", από το βήμα της Συνόδου του ΟΗΕ! Αναφερόμενος στην πυρκαγιά στο Μάτι, μίλησε για "ακραία καιρικά φαινόμενα" και για την κλιματική αλλαγή.

Συστήνουμε στον κ. Μητσοτάκη να παραμείνει εκτός της χώρας!», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

«Φαίνεται ότι μόνο εκεί μπορεί να αφήσει πίσω του το προσωπείο του λαϊκισμού και του ψεύδους, που καλλιέργησε όλο το προηγούμενο διάστημα, και να αποκαταστήσει τη σχέση του με την πραγματικότητα.

Ταυτόχρονα, όμως, απαιτούμε από τον κ. Μητσοτάκη να ζητήσει συγνώμη. Το οφείλει πρωτίστως στη μνήμη των νεκρών της πυρκαγιάς στο Μάτι, πάνω στους οποίους τυμβωρύχησε χωρίς αιδώ προκειμένου για μικροκομματικά οφέλη».

Αν σου άρεσε κάνε