Χριστουδουλάκης: Κανείς δεν είναι περισσότερο ΠΑΣΟΚ από κανέναν

Χριστουδουλάκης: Κανείς δεν είναι περισσότερο ΠΑΣΟΚ από κανέναν

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 18:56 Δημιουργία 06/09/19, 18:53

Την ενόχληση της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής για τις φωνές στο εσωτερικό του κόμματος που κάνουν λόγο για αποχώρηση της Φώφης Γεννηματά από την προεδρία εξέφρασε την Παρασκευή ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο ίδιος σημείωσε πως «τα πράγματα είναι απλά. Τα κόμματα έχουν δημοκρατικές διαδικασίες. Το Σεπτέμβριο έχουμε διαδικασίες συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.

Αυτό πάρα πολύ απλά σημαίνει ότι όποιος θελήσει, θα έχει τη δυνατότητα να θέσει οποιοδήποτε θέμα είτε ηγεσίας είτε οποιασδήποτε άλλης μορφής».

Συνεχίζοντας, ο κ. Χριστουδουλάκης είπε πως «η παράταξη μας έχει πληγεί πολύ από τα φαινόμενα εσωστρέφειας, τα οποία μάλιστα δεν αφορούν την ελληνική κοινωνία, που αναζητά λύσεις για τα προβλήματα της καθημερινότητας. Τα θέματα συζητούνται στις εσωκομματικές διαδικασίες και ευθέως, και όχι δια της πλαγίας, αλλοιώνοντας την πολιτική εξωστρεφή μας δράση και παρουσία. Οι προσωπικές φιλοδοξίες κανενός δεν είναι πάνω από τις δημοκρατικές διαδικασίες της παράταξης.

Κανείς δεν είναι περισσότερο ΠΑΣΟΚ από κανέναν. Το 2017 έγινε μια διαδικασία βάσης, όχι ένωσης κομμάτων. 212.000 πολίτες ίδρυσαν το Κίνημα Αλλαγής με την προοπτική να προχωρήσουμε μπροστά, με βασικό κορμό και πρωταγωνιστή το ΠΑΣΟΚ, τα στελέχη του, τις αρχές και τις αξίες του. Σε αυτό το αίτημα πρέπει να ανταποκριθούμε σήμερα, και το αίτημα αυτό είναι βαθιά πολιτικό» κατέληξε το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ.

Αν σου άρεσε κάνε