Σύσκεψη υπό τον Τσίπρα για τις αλλαγές στο σχήμα του ΣΥΡΙΖΑ

Σύσκεψη υπό τον Τσίπρα για τις αλλαγές στο σχήμα του ΣΥΡΙΖΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 18:03 Δημιουργία 22/08/19, 17:45

Σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα για τις αλλαγές στην οργανωτική δομή του ΣΥΡΙΖΑ , με τη συμμετοχή του γραμματέα του κόμματος, Πάνου Σκουρλέτη, του διευθυντή του Γραφείου του, Μιχάλη Καλογήρου, καθώς και του εκπροσώπου Τύπου, Αλέξη Χαρίτση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εισηγήθηκε το χρονοδιάγραμμα για την οργανωτική ανασυγκρότηση, τη διεύρυνση και τον μετασχηματισμό του κόμματος και συμφωνήθηκαν τα βασικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Για το σκοπό αυτό, την ερχόμενη Τρίτη, 27 Αυγούστου, θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια, εντός τη επόμενης βδομάδας, θα συγκληθεί το συντονιστικό όργανο της Προοδευτικής Συμμαχίας.

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι εντός του Σεπτέμβρη να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι προκαταρκτικές διεργασίες, να συγκροτηθεί Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Ανασυγκρότησης με τη συμμετοχή και των στελεχών της Προοδευτικής Συμμαχίας, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία εγγραφής νέων μελών.

Όπως αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, η συμφωνία στο σχέδιο και στο χρονοδιάγραμμα της Οργανωτικής Ανασυγκρότησης του κόμματος, αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για δήθεν αντιπαράθεση, διαφωνίες και κρίση στην ηγεσία του κόμματος.

Στη σύσκεψη έγινε εφ’ όλης της ύλης συζήτηση και για τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ το αμέσως επόμενο διάστημα ενόψει και της παρουσίας του Προέδρου του κόμματος στη ΔΕΘ στις 14 Σεπτέμβρη.

Αν σου άρεσε κάνε