Ο ΣΥΡΙΖΑ... θυμήθηκε την Δούρου, μετά τη θεομηνία στη Χαλκιδική

Ο ΣΥΡΙΖΑ... θυμήθηκε την Δούρου, μετά τη θεομηνία στη Χαλκιδική

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 13:20 Δημιουργία 11/07/19, 13:15

Αίσθηση προκαλεί η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την πολύνεκρη τραγωδία με τους 7 νεκρούς από τη θεομηνία που έπληξε το βράδυ της Τετάρτης τη Χαλκιδική.

Σε σχετική ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, αφού σημειώνεται πως «στεκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό των κατοίκων της Χαλκιδικής και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ τίθενται στη διάθεση της Πολιτικής Προστασίας, ώστε να συνδράμουν το δύσκολο έργο της», προστίθεται ότι «το χτεσινό ακραίο καιρικό φαινόμενο ανέδειξε τις δραματικές επιπτώσεις τις κλιματικής κρίσης και την επείγουσα αναγκαιότητα να προχωρήσουν οι σχετικές εθνικές και ευρωπαϊκές δράσεις για την αντιμετώπισή της».

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί είναι η αναφορά του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα για το ότι «ελπίζουμε, αυτή τη φορά, η συζήτηση να γίνει με σοβαρότητα και νηφαλιότητα, χωρίς τις πολιτικές σκοπιμότητες που ζήσαμε σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν.

Άλλωστε, η Χαλκιδική, ως γνωστόν, δεν βρίσκεται στην Αττική, οπότε, ευτυχώς, αυτή τη φορά δεν θα ρίξουν στον περιφερειάρχη το ανάθεμα των ευθυνών για τις χαμένες ζωές» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αν σου άρεσε κάνε