«Προσωπική άποψη η πιστοληπτική γραμμή» επαναλαμβάνει ο Παπαδημητρίου

«Προσωπική άποψη η πιστοληπτική γραμμή» επαναλαμβάνει ο Παπαδημητρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 12:58 Δημιουργία 04/07/19, 12:48

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για την πιστοληπτική γραμμή που πρότεινε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, σε συνέντευξή του στον Real.

Ο δημοσιογράφος επανήλθε με ανάρτηση στο Twitter, όπου διευκρινίζει ότι η παραπάνω θέση, δεν αποτελεί προγραμματική θέση της ΝΔ, αλλά προσωπική του άποψη.

Η ανάρτηση του κ. Παπαδημητρίου στο twitter:

«Ένας από τους πολλούς λόγους που στηρίζω τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι για να μπορώ να εκφράζω τις προσωπικές μου απόψεις μου χωρίς φόβο. Διαχρονικά λοιπόν πιστεύω και υποστηρίζω ότι το «μαξιλάρι» του Τσίπρα ήταν και είναι η χειρότερη λύση. Αντιθέτως, η άμεση αντιμετώπιση των κόκκινων δανείων ανοίγει δρόμο για φθηνό χρήμα, ένταξη στη νομισματική χρηματοδότηση της ΕΚΤ και ταχεία ανάπτυξη. Προφανώς και η πιστοληπτική δεν ήταν και δεν είναι θέση της ΝΔ. Τα περί νέου μνημονίου είναι απλώς ανοησίες αυτών που τα έκαναν θάλασσα».

Πάντως, παρά τη επαναλαμβανόμενη διάψευση από τον πρόεδρο της ΝΔ, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αναφέρθηκε σήμερα στο ζήτημα, υποστηρίζοντας ακόμα ότι η ΝΔ «θα βάλει χέρι» στο μαξιλάρι των 37 δισ., χρήματα τα οποία θα δώσει στις τράπεζες.

Αν σου άρεσε κάνε