Πυρά Φώφης κατά Καραμανλή

Πυρά Φώφης κατά Καραμανλή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 13:39 Δημιουργία 01/07/19, 13:27

Ανεβάζει τα «ντεσιμπέλ» η Φώφη Γεννηματά τις τελευταίες ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες. Σήμερα, βάζει στο στόχαστρο και τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, ενώ συνεχίζει τις επικλήσεις στο ΠΑΣΟΚ, σε έναν αγώνα να εξαργυρώσει η ίδια το πολιτικό κεφάλαιο του ιστορικού κόμματος, και όχι ο Τσίπρας.

«Βγαίνουν στη φορά τα μυστικά που ενώνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ τόσα χρόνια» τονίζει από τα Χανιά η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

«Ο σχεδιασμός τους για την λεηλασία του ΠΑΣΟΚ, της Δημοκρατικής Παράταξης, ξεκίνησε από το 1989 εναντίον του Ανδρέα Παπανδρέου και τους οδήγησε να συγκαλύψουν τις τεράστιες ευθύνες της Ν.Δ. και της κυβέρνησης της, από το 2004 έως το 2009 για τον εκτροχιασμό της οικονομίας και την κρίση. Τους πρόδωσε όμως ο κ. Γιούνκερ που είπε όλη την αλήθεια. Τώρα τσακώνονται για το ποιος έκανε τις υποχωρήσεις στο θέμα των Σκοπίων» ανέφερε με αφορμή την αντιπαράθεση σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδα Documento.

Όπως ανέφερε η κ. Γεννηματά «και οι δύο παρέδωσαν όλα τα όπλα που είχε εξασφαλίσει ο Ανδρέας Παπανδρέου με την ενδιάμεση συμφωνία για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό».

«Τους πρόδωσε η επιστολή του κ. Καραμανλή προς τον κ. Μπους, που την έκρυβαν όλα αυτά τα χρόνια. Αρκετά και με τους δύο. Τώρα ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής, την πατριωτική δύναμη, τη δύναμη σταθερότητας» είπε, προσθέτοντας πως «η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι η χρήσιμη ψήφος».

Αν σου άρεσε κάνε