«Ανταλλαγή» μεταρρυθμίσεων για τα πλεονάσματα θέλει ο Θεοχάρης της ΝΔ

«Ανταλλαγή» μεταρρυθμίσεων για τα πλεονάσματα θέλει ο Θεοχάρης της ΝΔ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 09:23 Δημιουργία 10/06/19, 09:19

Στους στόχους της ΝΔ για τη μείωση του στόχου επίτευξης των πρωτογενών πλεονασμάτων αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Χάρης Θεοχάρης, «βγάζοντας» μπροστά το ρόλο των μεταρρυθμίσεων στην ελληνική οικονομία.

Μιλώντας στο ρ/σ «24/7», ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ επανέλαβε τη θέση Μητσοτάκη για μεταρρυθμίσεις οι οποίες πρέπει να προχωρήσουν, με αντάλλαγμα τις μειώσεις στα πρωτογενή πλεονάσματα.

Έφερε ως παράδειγμα τη δημόσια διοίκηση που -όπως είπε- πρέπει να λειτουργήσει ακομμάτιστα και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στους γενικούς γραμματείς των υπουργείων.

Χαρακτήρισε επίσης δύσκολη τη κατάσταση στη ΔΕΗ ενώ για το Ελληνικό είπε ότι με βάση το γαλάζιο χρονοδιάγραμμα οι εργασίες θα πρέπει να αρχίσουν το νέο έτος. Μίλησε επίσης για τις 120 δόσεις οι οποίες κατά τον ίδιο έχουν δυσλειτουργίες που πρέπει να διορθωθούν και τη σημασία του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων.

«Όσα ψηφίστηκαν και μάλιστα με τη δική μας ψήφο δεν θα τα πάρουμε πίσω» συνέχισε, τονίζοντας ότι οι όποιες μετεκλογικές συνεργασίες θα γίνουν σε προγραμματική κατεύθυνση.

Σημείωσε ότι η ΝΔ πρέπει να απευθυνθεί στους ψηφοφόρους του κέντρου ούτως ώστε να πετύχει την αυτοδυναμία.

Αν σου άρεσε κάνε