Τσίπρας: «Καμία ανοχή σε αρχές ξένες του ΣΥΡΙΖΑ», μετά τις μετατάξεις...

Τσίπρας: «Καμία ανοχή σε αρχές ξένες του ΣΥΡΙΖΑ», μετά τις μετατάξεις...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 19:58 Δημιουργία 07/06/19, 19:49

Στο διαβόητο «ηθικό πλεονέκτημα» του ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να αναφερθεί -σύμφωνα με πληροφορίες- ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της εισήγησης του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που συνεδρίασε το απόγευμα της Παρασκευής εν όψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Σύμφωνα με διαρροές από την Κουμουνδούρου, ο πρωθυπουργός τόνισε πως όλοι οφείλουμε να είμαστε πολύ αυστηροί με τους εαυτούς μας, δείχνοντας μηδενική ανοχή σε συμπεριφορές που είναι ξένες στις αρχές και τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ και της αριστεράς.

Σημειώνεται πως η παραπάνω δήλωσε που φέρεται να έκανε ο κ. Τσίπρας (η σημερινή συνεδρίαση της ΚΕ είναι κλειστή προς τον Τύπο) έρχεται εν μέσω των πυρών προς την κυβέρνηση για τις ρουσφετολογικές τροπολογίες που συνέχισαν να κατατίθενται ακόμα και σήμερα στη Βουλή.

Εξάλλου, ο πρωθυπουργός σημείωσε πως ότι το παιχνίδι είναι ανοιχτό ενόψει των εθνικών εκλογών κι ότι, όλοι κι όλες, θα πρέπει να κινηθούμε συλλογικά και με αυτοπεποίθηση. Ανέφερε ότι στο επίκεντρο της μάχης των εκλογών, θα πρέπει να μπει η προγραμματική συζήτηση, σε κάθε τομέα. Να αναδειχθεί τι παραλάβαμε το 2015, σε συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης και καταστροφής, και τι υλοποιήσαμε. Θα πρέπει να καταθέσουμε το δικό μας σχέδιο για την επόμενη μέρα, ώστε οι πολίτες να μπορούν να συγκρίνουν τα προγράμματα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη μάχη για το μέλλον αυτού του τόπου», είπε, και καθήκον του κόμματος είναι να κάνει καλύτερη οργανωτική δουλειά. Θα πρέπει να αρχίσει άμεσα μια καμπάνια για την κινητοποίηση φίλων και υποστηρικτών. Τα ψηφοδέλτιά μας θα πρέπει να ενισχυθούν με νέα πρόσωπα που θα σηματοδοτήσουν και το άνοιγμα μας σε ενεργές δυνάμεις στις τοπικές κοινωνίες, σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται πως σήμερα αναμένεται να οριστηκοποιηθεί ένας μέρος των υποψηφιοτήτων του κόμματος για τα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών, αλλά φαίνεται πως τα «βαριά χαρτιά» θα «κλειδώσουν» την ερχόμενη εβδομάδα.

Αν σου άρεσε κάνε