Οι εξυπηρετήσεις Σπίρτζη, όπως τις παραθέτει η ΝΔ

Οι εξυπηρετήσεις Σπίρτζη, όπως τις παραθέτει η ΝΔ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:42 Δημιουργία 07/06/19, 14:33

Για «προεκλογικό πλυντήριο εξυπηρετήσεων» από το υπουργείο Υποδομών κάνει λόγο ο τομεάρχης της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, και συνεχίζει παραθέτοντας μια ολοκληρωμένη λίστα με τις τακτοποιήσεις ημετέρων της τελευταίας στιγμής.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο βουλευτής της ΝΔ:

-Στην Εγνατία Οδό ο αρμόδιος Υπουργός απαλλάσσει από τα καθήκοντα του Διευθύνοντα Συμβούλου τον νυν Πρόεδρο και ετοιμάζεται να τοποθετήσει τον άνθρωπο που υπέγραψε τη σκανδαλώδη σύμβαση παραχώρησης του Θριασίου.

-Στην Ανεξάρτητη Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας γίνονται παρασκηνιακές ζυμώσεις για τον διορισμό συγκεκριμένου Διοικητή, ενώ στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας συνεδριάζει -εν μέσω προεκλογικής περιόδου- η επιτροπή επιλογής Υποδιοικητών, προκειμένου να καλυφθούν θέσεις που από τον Νοέμβριο του 2016 παραμένουν κενές.

-Στον ΟΑΣΘ ο ίδιος ο Υπουργός επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους υπαλλήλους, διαδίδοντας ανυπόστατες φήμες για δήθεν απόλυσή τους από τη Νέα Δημοκρατία.

-Τόσο στα ΕΛΤΑ, τα οποία κινδυνεύουν να τιναχθούν στον αέρα με τους ως τώρα αποτυχημένους κυβερνητικούς χειρισμούς, όσο και στην ΣΤΑΣΥ, την ΟΣΥ, την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί προεκλογικά να αλλάξει τις διοικήσεις τους.

-Την ίδια στιγμή, και με σκανδαλώδη τρόπο, 2 ημέρες πριν τις ευρωεκλογές προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την προμήθεια 750 λεωφορείων, τα οποία -όπως είχε δεσμευθεί η κυβέρνηση- θα έπρεπε να κυκλοφορούν ήδη από τα τέλη Απριλίου.

Και σε όλα αυτά, θα πρέπει να προστεθούν και οι αθρόες τοποθετήσεις υπαλλήλων από το παράθυρο, που βλέπουν καθημερινώς το φως της δημοσιότητας.

Όμως, όσο κι αν δεν θέλουν να το καταλάβουν στον ΣΥΡΙΖΑ, η χώρα είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα και να τους αφήσει πίσω. Ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά.

Αν σου άρεσε κάνε