Θέλει «πάσει θυσία» τροπολογία-τακτοποίηση αυθαιρέτων

Θέλει «πάσει θυσία» τροπολογία-τακτοποίηση αυθαιρέτων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 13:34 Δημιουργία 07/06/19, 13:05

Στις αήθεις προεκλογικές παρεμβάσεις βουλευτών της κυβέρνησης, με τη μορφή ενός «τσουνάμι» τροπολογιών της τελευταίας στιγμής, έρχεται να προστεθεί το ρουσφέτι σε ιδιοκτήτες αυθαιρέτων του βουλευτής Δωδεκανήσων του Σύριζα, Ηλία Καματερού.

Οργή προκαλεί όχι μόνο το περιεχόμενο της εν λόγω τροπολογίας, αλλά και η επιμονή του βουλευτή να προβεί στην τακτοποίηση του ρουσφετιού, την οποία αποδοκιμάζουν ακόμα και οι «σύντροφοί» του, απορρίπτοντάς την.

Ειδικότερα, ο κ. Καματερός κατέθεσε τροπολογία που θεσμοθετεί την μη κατεδάφιση κτισμάτων που απέχουν 12 μέτρα από εκεί που σκάει το χειμέριο κύμα.

Η συγκεκριμένη τροπολογία δεν έγινε δεκτή ούτε προχθές από τον Σωκράτη Φάμελλο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες , ούτε και ο υπουργός Υγείας Α. Ξανθός θα κάνει δεκτές βουλευτικές τροπολογίες στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται σήμερα, με αποτέλεσμα ο βουλευτής Δωδεκανήσων να ξεσπάσει (!).

«Είναι δυνατόν να μην μπορούν να επιβληθούν οι υπουργοί στις υπηρεσίες; Ακόμα και η ίδια κυβέρνηση να μείνει δεν ξέρουμε ποιοι θα είναι οι υπουργοί!» είπε εμφανώς εκνευρισμένος ο κ. Καματερός.

Η εν λόγω πληροφορία προφανώς έχει δημιουργήσει γενικευμένη δυσαρέσκεια στους βουλευτές που είτε επανακατέθεσαν τις προχθεσινές, είτε κατέθεσαν και νέες. «Ο κόσμος περιμένει από κάτω και εμείς περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει» είπε ο κ. Καματερός. «Είναι τελευταίο νομοσχέδιο πόσο πια θα περιμένουμε;» τόνισε.

Αν σου άρεσε κάνε