Σβήνει-γράφει πρόσωπα από τα ψηφοδέλτια ο Τσίπρας

Σβήνει-γράφει πρόσωπα από τα ψηφοδέλτια ο Τσίπρας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 11:46 Δημιουργία 04/06/19, 11:40

Σβήνει-γράφει ονόματα από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας, τη στιγμή που Κουμουνδούρου και Μαξίμου βρίσκονται σε τροχιά σύγκρουσης λόγω της βαριάς ήττας του κόμματος στις κάλπες.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρωθυπουργός επιστρατεύεται το μεγάλο «ατού» του, να κρατά τις ισορροπίες στο κόμμα του. Η προσοχή του σε αυτή την πολιτική συγκυρία, στον απόηχο των μηνυμάτων των εκλογών και με «φόντο» τις βολές «συντρόφων» κατά κορυφαίων στελεχών της Ηρώδου Αττικού, στρέφεται στα πρόσωπα, που θα πλαισιώνουν την επικοινωνιακή ομάδα του.

Αυτό σημαίνει πως ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, που αντιμετωπίζεται ως «κόκκινο πανί» από την Κουμουνδούρου, δεν συμπεριλαμβάνεται στην επικοινωνιακή λίστα. Ο ίδιος έχει δεχτεί «πυρά», γιατί δεν προέβλεψε το μέγεθος της ήττας, αφήνοντας εκτεθειμένο το κόμμα.

Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νίκος Παππάς, Πάνος Σκουρλέτης, Αλέξης Χαρίτσης, Έφη Αχτσιόγλου ακούγονται για το επικοινωνιακό team του κ. Τσίπρα.

Στο πλαίσιο αυτό, οι προβολείς πέφτουν στην υπουργό Εργασίας, την οποία πληροφορίες θέλουν να λαμβάνει θέση κυβερνητικού εκπροσώπου έως τις εθνικές εκλογές, αν ο κ. Τζαναόπουλος μεταπηδήσει σε εκλογική περιφέρεια με σταυρό.

Η ίδια, μάλιστα, λένε ότι φλερτάρει με τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που την οδηγεί απευθείας στο ψηφοδέλτιο επικρατείας…

Πάντως, το ψηφοδέλτιο Επικρατείας είναι το μήλον της έριδος για τέσσερις. Ο ένας είναι ο Γιάννης Δραγασάκης, οι υπόλοιποι τρεις είναι «γρίφος».

Αν σου άρεσε κάνε