Ένας-ένας εγκαταλείπουν την Ένωση Κεντρώων

Ένας-ένας εγκαταλείπουν την Ένωση Κεντρώων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:12 Δημιουργία 03/06/19, 14:06

Διαρροές στελεχών και υποψηφίων πριν την μάχη των εθνικών εκλογών σημειώνονται στο κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, καθώς οι πιθανότητες να μπει στην επόμενη Βουλή η Ένωση Κεντρώων είναι ισχνές, βάσει του απογοητευτικού ποσοστού των ευρωεκλογών.

Πρόκειται για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος, Αναστάσιο Μεγαλομύστακα, και τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Σταύρο Καρβούνη.

«Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων και βουλευτής Σερρών, Αναστάσιος Μεγαλομύστακας, δεν θα συμμετάσχει στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές», όπως γνωστοποίησε το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη με ανακοίνωσή του.

«Η απόφαση αυτή ήταν ήδη ειλημμένη από τον ίδιο και γνωστοποιημένη σε μας, αλλά αποφασίστηκε να ανακοινωθεί μετά τις ευρωεκλογές, προκειμένου να μην επηρεαστεί η εκλογική μάχη» αναφέρει το κόμμα, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τον κ. Μεγαλομύστακα «για την προσφορά του και το κοινοβουλευτικό του έργο».

Την ίδια ώρα, την αποχώρησή του από την Ένωση Κεντρώων ανακοίνωσε ο υποψήφιος στις ευρωεκλογές, οικονομολόγος – νομικός, Σταύρος Καρβούνης.

Σε επιστολή του ο κ. Καρβούνης ευχαριστεί τον κ. Λεβέντη για την συνεργασία τους, αλλά και τους πολίτες που τον τίμησαν με την ψήφο τους. «Η ψήφος σας και η δυνατή σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύξαμε, αφήνουν ένα ισχυρό αποτύπωμα και στέλνουν το σαφές μήνυμα ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να κατακτούμε όλο και περισσότερα σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι για τη χώρα... Το μήνυμα των πολιτών για ισχυρή διακυβέρνηση της χώρας, απαλλαγή από τις δουλείες του παρελθόντος και ανανέωση του πολιτικού προσωπικού, είναι συντριπτικό προς όλες τις κατευθύνσεις. Το μέλλον της πατρίδας και του έθνους είναι το μέλλον όλων μας» αναφέρει.

Αν σου άρεσε κάνε