Τι είπε ο Βασίλης Λεβέντης στη διακαναλική του συνέντευξη

Τι είπε ο Βασίλης Λεβέντης στη διακαναλική του συνέντευξη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:42 Δημιουργία 15/05/19, 17:40

Θλίψη για την αντιμετώπιση της Ένωσης Κεντρώων από τηλεοπτικούς σταθμούς εξέφρασε ο Βασίλης Λεβέντης στην έναρξη της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε ενόψει των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου.

Μάλιστα, απέδωσε ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ και το Κίνημα Αλλαγής που θίγονται από το κόμμα του και έκανε λόγο για προσπάθεια εξόντωσης του κόμματός του. Στο πλαίσιο αυτό, ξεκαθάρισε ότι δε θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ρόλο τσόντας να παίξει ο Λεβέντης να μην το διανοούνται ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Μητσοτάκης» είπε χαρακτηριστικά. «Με την πολιτική τους δημιούργησαν στρατιές ανέργων και τώρα τσακώνονται για την εβδομάδα εργασίας των 7 ημερών» σημείωσε.

«Μπαίνουμε στη Βουλή για να ακυρώσουμε την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και κατηγόρησε τα μεγάλα κόμματα πως επιχειρούν να μεταθέσουν τη συζήτηση μόνο στην προστασία των προϊόντων.

«Ο κόσμος ζορίζεται και ο κ. Τσίπρας χτενίζεται, προσπαθεί να δώσει μποναμάδες προ των εκλογών, είναι ανέντιμο» συγκέντρωσε τα πυρά του στον πρωθυπουργό. «Αυτοί δεν είναι πολιτικοί, είναι σατανάδες» προσέθεσε.

«Θα συνεχίσω τη μάχη πόρτα- πόρτα, είναι μάχη κατά της σαπίλας» δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης θέλοντας να υπογραμμίσει τη στάση που θα κρατήσει τους επόμενους μήνες..

Ως παράδειγμα συναίνεσης ανέφερε το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας στο οποίο θα πρέπει να υπάρχει συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων και επανέλαβε την πάγια θέση της Ένωσης Κεντρώων υπέρ της απλής αναλογικής.

Αποκάλυψε μάλιστα πως ο πρωθυπουργός είχε δεχθεί την άποψη του για απλή αναλογική χωρίς μπόνους, αλλά άλλαξε γνώμη. «Ο Τσίπρας δεν έχει μπέσα» είπε κουνώντας το κεφάλι εμφανώς απογοητευμένος.

Ως προς τη ψήφο Σαρρίδη σημείωσε ότι προφανώς δεν κατάλαβε με ποιο κόμμα ήρθε να συνεργαστεί.

Ο Βασίλης Λεβέντης εμφανίστηκε αισιόδοξος για τις εκλογικές επιδόσεις της Ένωσης Κεντρώων δηλώνοντας πως οι δημοσκοπήσεις απλά εκφράζουν τα συμφέροντα εκείνων που τις πληρώνουν.

«Είναι ανέντιμο να λέτε ότι το δικό μου το παιδί θα προδώσει τον πατέρα του» απάντησε σε ερώτηση για τις προθέσεις του Μάριου Γεωργιάδη σε σχέση με τη ΝΔ.

Για τις κινήσεις της Τουρκίας ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατηγόρησε την κυβέρνηση πως έχει αφήσει στους Τούρκους το κουμάντο.

«Πρόδωσε τη Μακεδονία και λέει ο Τσίπρας πως θα γίνει η Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα των Βαλκανίων, άντε βρε κακομοίρη» συνέχισε τη σκέψη του και διατύπωσε την εκτίμηση πως «ο κ. Τσίπρας έπαιξε πολύ βρώμικο ρόλο και πιστεύω ότι θα πάει φυλακή για το σκοπιανό».

Αν σου άρεσε κάνε