Σύμπνοια Μεϊμαράκη-Μητσοτάκη στην προεκλογική στρατηγική της ΝΔ

Σύμπνοια Μεϊμαράκη-Μητσοτάκη στην προεκλογική στρατηγική της ΝΔ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 13:16 Δημιουργία 13/05/19, 12:50

Τα σύννεφα που δημιουργήθηκαν από πρότερες δηλώσεις του θέλησε να διαλύσει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με την σημερινή τοποθέτησή του, που δείχνει ότι βρίσκεται στην ίδια σελίδα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσων αφορά την στρατηγική της ΝΔ.

Αν η διαφορά της Ν.Δ. από τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές είναι πολύ μεγάλη και το ποσοστό της αξιωματικής αντιπολίτευσης πολύ υψηλό «η κυβέρνηση δεν στέκει» δήλωσε ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ.

«Στις 26 Μαΐου μιλάει ο πολίτης και το μήνυμά του πρέπει να γίνει σεβαστό» είπε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104.6, σημειώνοντας ότι «οι ευρωεκλογές διεξάγονται εν όψει εθνικών εκλογών και η ψήφος των πολιτών θα έχει πολιτική ανάλυση».

Πρόκειται για εκτίμηση που συμφωνεί με το κάλεσμα που απηύθυνε χθες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στον Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθεί, αν υποστεί εκλογική ήττα, και άμεσα να κηρύξει εκλογές.

Επιπλέον, κληθείς να σχολιάσει την κόντρα Τσίπρα - Μητσοτάκη στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. τόνισε ότι «ο κ. Μητσοτάκης υφίσταται εδώ και καιρό επίθεση για την οικογένειά του και τον πατέρα του» προσθέτοντας πως «η απάντησή του έπρεπε να δοθεί».

Αν σου άρεσε κάνε