Με ένα βουλευτή λιγότερο η ΝΔ - Ορκίζονται Ράπτη και Παναγιώτοπουλος

Με ένα βουλευτή λιγότερο η ΝΔ - Ορκίζονται Ράπτη και Παναγιώτοπουλος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 15:01 Δημιουργία 25/04/19, 14:43

Η Ζωή Ράπτη και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος θα ορκιστούν βουλευτές της ΝΔ μετά από τις διακοπές του Πάσχα, σε αντικατάσταση των Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Άννας Μισέλ Ασημακόπουλου και Κατερίνας Μάρκου που υπέβαλαν σήμερα τις παραιτήσεις του από τις βουλευτικές έδρες προκειμένου να κατέλθουν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις ευρωεκλογές του Μαΐου.

Σε σχετική ενημέρωση, η ΝΔ κάνει για μια ακόμα φορά επίθεση στην κυβέρνηση, λέγοντας πως «απορρίπτοντας την ντροπιαστική τροπολογία που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή για να επιτρέψει στην κ. Ελενα Κουντουρά, τον κ. Παν. Κουρουμπλή και τον κ. Σπ. Δανέλλη να παραμείνουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και αν δεν εκλεγούν ευρωβουλευτές, τα στελέχη της ΝΔ που διεκδικούν την είσοδό τους στην ευρωβουλή παραιτήθηκαν σήμερα από το ελληνικό κοινοβούλιο, όπως είχαν άλλωστε προαναγγείλει».

Ακόμα, από τη ΝΔ αναφέρουν πως ο Γιάννης Μιχελάκης δεν επιθυμεί να ορκιστεί βουλευτής, ούτε να διεκδικήσει την εκλογή του στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Σημειώνεται πως με βάση τις σημερινές εξελίξεις, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χάνει μια βουλευτική έδρα, αφού η κ. Μάρκου είχε εκλεγεί με το Ποτάμι.

Αν σου άρεσε κάνε