Πρόταση δυσπιστίας από ΝΔ κατά Πολάκη μετά το Πάσχα

Πρόταση δυσπιστίας από ΝΔ κατά Πολάκη μετά το Πάσχα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 12:28 Δημιουργία 23/04/19, 12:17

Στην «πρέσα» βάζει η ΝΔ την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που η προεκλογική αυτή περίοδος έχει «φόντο» μία άγρια πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στους δύο μεγάλους πολιτικούς αρχηγούς.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής, όπου συζητείται με διαδικασίες εξπρές το νομοσχέδιο του Κώστα Γαβρόγλου για την Παιδεία, ότι η ΝΔ θα καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη μετά το Πάσχα, στον απόηχο της απαράδεκτης επίθεσης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος «στριμώχνει» πολιτικά τον κ. Τσίπρα, κατηγορώντας τον ότι καλύπτει την ανάρμοστη συμπεριφορά του υπουργού του, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο ανεκδιήγητος αναπληρωτής υπουργός της κυβέρνησης σας επιτέθηκε με χυδαίο τρόπο κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπορόπουλοιυ. Τον κατηγόρησε ανοιχτά επειδή έκανε χρήση του νόμου για να διοριστεί στο ΕΣΥ και άφησε απαράδεκτα υπονοούμενα για έναν άνθρωπο του οποίου η προσωπική διαδρομή αποτελεί παράδειγμα για όλους. Ντροπή σας που τον στηρίζετε σιωπηλά».

Αν σου άρεσε κάνε