Στο στόχαστρο της ΝΔ η εφημερίδα «Δημοκρατία»

Στο στόχαστρο της ΝΔ η εφημερίδα «Δημοκρατία»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 13:43 Δημιουργία 22/04/19, 13:30

TAGS

Με μια ανακοίνωση-καταπέλτη απαντά η Νέα Δημοκρατία στο παραπλανητικό, όπως ισχυρίζεται, πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία», χαρακτηρίζοντας μάλιστα το μέσο «Δούρειο Ίππο του ΣΥΡΙΖΑ».


«Η εφημερίδα Δημοκρατία, με το σημερινό της πρωτοσέλιδο απέδειξε πια περίτρανα ότι λειτουργεί συνειδητά ως «Δούρειος Ίππος» του ΣΥΡΙΖΑ στήνοντας προβοκάτσιες και fake news σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας» σημειώνεται σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του κόμματος.

«Υλοποιώντας εντολές του βασικού χρηματοδότη της, τον οποίον ο ΣΥΡΙΖΑ ευνοεί σκανδαλωδώς στις συμβάσεις του ΟΠΑΠ, διαστρέβλωσε πλήρως τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ περί δήθεν κοψίματος του δώρου των Χριστουγέννων, αναπαράγοντας την πιο ξεδιάντροπη κυβερνητική προπαγάνδα. Όση σπέκουλα κι αν κάνουν τα υπόγεια του Μαξίμου, κανένα δώρο δεν πρόκειται να κοπεί από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η Ν.Δ. επισημαίνει, τέλος, ότι η «Δημοκρατία» δεν διαφέρει σε τίποτα από την «Αυγή» και τα συριζοτρόλ ως προς τις σκοπιμότητες που εξυπηρετεί.

Αν σου άρεσε κάνε