«Ριχμένος» ο Πολάκης: Που είναι η ΕΔΕ όταν ο Λοβέρδος απειλεί δικαστικούς;

«Ριχμένος» ο Πολάκης: Που είναι η ΕΔΕ όταν ο Λοβέρδος απειλεί δικαστικούς;

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 18:54 Δημιουργία 09/04/19, 18:49

Θιγμένος φαίνεται πως είναι ο Παύλος Πολάκης σχετικά με τις αντίδραση των δικαστικών στα όσα ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος για τη δικογραφία που έφτασε στη Βουλή και εμπλέκει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΔΗΣΥ στην υπόθεση Novartis.

Με ανάρτηση του στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αναρωτιέται που είναι τώρα η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, σημειώνοντας πως το ερώτημα δεν είναι ρητορικό.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Όταν εγώ απευθύνω συγκεκριμένα ερωτήματα (προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και τα δημοσιοποιώ μετά) για καθυστέρηση διερεύνησης ή ολοκλήρωσης της ανάκρισης για υποθέσεις Κεελπνο, Νοβαρτις, Στουρνάρα, τράπεζας Πειραιώς κλπ τότε "παρεμβαίνω στη δικαιοσύνη" και βγάζει οργίλη ανακοίνωση η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων!!

Όταν ο Λοβέρδος βγάζει αυτό το λίβελο (ενδεικτικό του τρόμου και της ενοχής του) που δημοσιοποίησε χθες και ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΥΘΕΩΣ δικαστικούς λειτουργούς, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

... και το ερώτημα δεν είναι ρητορικό!!!

Συνοδεύεται μάλιστα με άλλη ανάρτηση στην οποία αναφέρεται:

«Δύο σκευωρίες θα μείνουν στην ιστορία, αυτή σε βάρος του Ντρέιφους και η άλλη κατά του Ανδρέα του Λοβέρδου. Αν ζούσε σήμερα ο Εμίλ Ζολά, αντί του "Κατηγορώ" θα έγραφε το "Δωροδοκώ"»

Αν σου άρεσε κάνε