«Γαϊτανάκι» αποκαλύψεων και δηλώσεων για την υπόθεση Ξεπαπαδέα

«Γαϊτανάκι» αποκαλύψεων και δηλώσεων για την υπόθεση Ξεπαπαδέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 13:51 Δημιουργία 09/04/19, 13:44

Συνεχίζεται το «γαϊτανάκι» αποκαλύψεων και δηλώσεων γύρω από την καυτή υπόθεση Ξεπαπαδέα, στη σκιά δε του απόλυτου φιάσκο με τη Novartis.

Αφότου βγήκαν στο «φως» έγγραφα έγγραφα και ΦΕΚ, που καταγράφουν ότι η Αναστασία Ξεπαπαδέα είναι μέλος του Δ.Σ. ξενοδοχειακής εργοληπτικής εταιρείας του πατέρα της, η οποία παίρνει δουλειές από το Δημόσιο μέχρι και σήμερα με την επωνυμία «Δ. Ξεπαπαδέας και Υιοί», η ίδια πέρασε στην αντεπίθεση,

Απαντώντας στα επίμαχα δημοσιεύματα, κάνει λόγο για προσπάθεια «σπίλωσής» της ως αντιπερισπασμό για την υπόθεση Novartis.

«Συνεχίζεται για τέταρτη μέρα και με μεγαλύτερη ένταση η καμπάνια σπίλωσης και συκοφάντησής μου, μήπως και δημιουργηθεί αντιπερισπασμός για την υπόθεση Novartis, από την εφημερίδα 'Πρώτο Θέμα' και άλλα μέσα παραπληροφόρησης», αναφέρει ειδικότερα η κυρία Ξεπαπαδέα και προσθέτει: «Αφού απέτυχε η προσπάθεια να παρουσιαστώ ως στενή συνεργάτης ενός προσώπου, το οποίο μου είναι παντελώς άγνωστο και να εμφανιστώ ως δικηγόρος με επαγγελματική δράση δήθεν εις βάρος του δημοσίου, σήμερα μου αποδίδεται η ιδιότητα μέλους Διοικητικού Συμβουλίου οικογενειακής επιχείρησης, από το οποίο έχω παραιτηθεί τον Μάιο 2015».

Η ίδια τονίζει πως αντιλαμβάνεται ότι «με το έργο της η Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς έχει ταράξει τα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα που ανενόχλητα λυμαίνονταν τη χώρα για δεκαετίες» και συμπληρώνει: «ενημερώνουμε τους κατ' επάγγελμα λασπολόγους και τα πανικόβλητα αφεντικά τους, ότι δεν φοβόμαστε, δεν υποχωρούμε από τον αγώνα μας για κάθαρση του δημοσίου βίου».

«Ενάντια στα ιδιωτικά συμφέροντα των λίγων, προτάσσουμε το δημόσιο συμφέρον, το οποίο υπερασπιζόμαστε και θα υπερασπιζόμαστε επίμονα και αδιάκοπα, μέσα από τη δράση της γ.γ. για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς» καταλήγει.

Αν σου άρεσε κάνε