Νέες αποκαλύψεις-«φωτιά» για την Αναστασία Ξεπαπαδέα

Νέες αποκαλύψεις-«φωτιά» για την Αναστασία Ξεπαπαδέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 10:53 Δημιουργία 09/04/19, 10:49

«Φωτιά» έχει πάρει η εγχώρια πολιτική σκηνή για την «καυτή» υπόθεση Ξεπαπαδέα, η οποία αποτελεί μία γερή «γεύση» του άγριου κλίματος, που αναμένεται να επικρατήσει έως την ημέρα της ευρωκάλπης.

Οι αποκαλύψεις για την γενική γραμματέα Καταπολέμησης της Διαφθοράς έχουν συνέχεια, εγείροντας έναν νέο κύκλο πολιτικής σύγκρουσης, στη σκιά μάλιστα του φιάσκου με την υπόθεση της Novartis, η οποία και αρχειοθετήθηκε, ενώ το Μέγαρο Μαξίμου είχε ποντάρει τα μέγιστα στη σκανδαδαλολογία.

Όπως προκύπτει από επίσημα έγγραφα και ΦΕΚ, η Αναστασία Ξεπαπαδέα είναι μέλος του Δ.Σ. ξενοδοχειακής εργοληπτικής εταιρείας του πατέρα της, η οποία παίρνει δουλειές από το Δημόσιο μέχρι και σήμερα με την επωνυμία «Δ. Ξεπαπαδέας και Υιοί».

Η εταιρεία ανήκει στον πατέρα της και έχει συσταθεί από το 2002 με έδρα την Κέρκυρα, με την Αναστασία Ξεπαπαδέα να είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της με θητεία έως το 2020.

Παράλληλα, η Αναστασία Ξεπαπαδέα, από τον Απρίλιο του 2018 είναι γ.γ. Καταπολέμησης της Διαφθοράς. Οι Γενικοί γραμματείς υπουργείων απαγορεύεται να συμμετέχουν σε διοικητικά συμβούλια, παρά μόνο εάν έχει προηγηθεί σχετική άδειας. Το ερώτημα είναι εάν έχει λάβει τέτοια άδεια η κυρία Ξεπαπαδέα.

xepapadea

JENOTEK

Αν σου άρεσε κάνε