Παροχολογίας συνέχεια πριν από τις εκλογές, από τον Μπαλάφα

Παροχολογίας συνέχεια πριν από τις εκλογές, από τον Μπαλάφα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:50 Δημιουργία 27/03/19, 14:23

Κυβερνητική γραμμή φαίνεται πως αποτελεί η παροχολογία από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μετά από τις χθεσινές δηλώσεις του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσου Πετρόπουλου, την Τετάρτη και ο Γιάννης Μπαλάφας έκανε λόγο για ενδεχόμενο έκτακτου επιδόματος ως άλλο δώρο Πάσχα σε συνταξιούχους και δημοσίους υπαλήλλους.

Μιλώντας στο ρ/σ «Θέμα», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως «την τριετία των μνημονίων ήταν φυσικό να είμαστε ζορισμένοι, κάτω από πολύ σκληρή εποπτεία», συμπληρώνοντας ότι «μετά την έξοδο από τα Μνημόνια, ακολουθούμε μία πολιτική να δώσουμε ανάσες και μέτρα ανακουφιστικά στα λαϊκά και μεσαία στρώματα που χτυπήθηκαν ιδιαίτερα τα χρόνια όλων των μνημονίων. Όπου υπάρχουν δημοσιονομικά περιθώρια, κάνουμε ορισμένα μέτρα τέτοιου είδους».

«Σε αυτά τα πλαίσια, δεν αποκλείεται τίποτα. Κάναμε τον κατώτατο μισθό, τη μείωση ασφαλιστικών εισφορών, δεν κόπηκαν οι συντάξεις που ήταν το μεγάλο ατού της ΝΔ και βγήκαμε στις αγορές. Σε αυτά τα πλαίσια, κρατώντας τις υποχρεώσεις μας, γιατί έχουμε υποχρεώσεις για μεγάλα πλεονάσματα για δημοσιονομικό μαξιλάρι, βλέπουμε και το ζήτημα των ανακουφιστικών μέτρων, μέτρων ανάσας για τον πολύ κόσμο», πρόσθεσε.

Αν σου άρεσε κάνε