«Πρωταγωνίστρια» σε Netflix και CNN η Πάρος

«Πρωταγωνίστρια» σε Netflix και CNN η Πάρος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ UPD 13:20 Δημιουργία 06/10/22, 13:06
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Την προσοχή των διεθνών οπτικοακουστικών μέσων εξακολουθεί να τραβά η Πάρος, η οποία έχει ήδη συγκεντρώσει σημαντικές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές παγκόσμιας εμβέλειας.

Μετά τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς του Netflix, «One Day», σειρά έχει το CNN και η εκπομπή (More Than) A Cooking Show, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο, με παρουσιάστρια τη διάσημη σεφ και συγγραφέα Άλισον Ρόμαν, στο πλαίσιο της νέας σειράς του αμερικανικού δικτύου με τίτλο Original Series.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο νησί από την Boo Productions που συνεργάζεται με κανάλια, πλατφόρμες και εταιρίες παραγωγής διεθνούς φήμης, όπως Amazon, CBS, Warner Bros, MTV κά. Καλύφθηκαν πλάνα από δρόμους του νησιού και παραδοσιακά καταστήματα στις Κολυμπήθρες και στις Λεύκες.

Σε σκηνοθεσία του Lucien De La Bruere το concept της εκπομπής, όπως εξηγεί η ίδια η παρουσιάστρια, είναι ένα ταξίδι για να μάθει μερικά από τα αγαπημένα της συστατικά -από πού προέρχονται, πώς να τα μαγειρεύουμε και γιατί πρέπει και πρέπει να μας αρέσει να τα τρώμε όσο εκείνη.

Σε τέσσερα ζωντανά επεισόδια, το κοινό του CNN προσκαλείται στην κουζίνα της Roman, όπου μια προσέγγιση «δοκιμάζω νέα πράγματα» στη μαγειρική είναι αναπόφευκτη και ενθαρρύνεται ολόψυχα.

Αν σου άρεσε κάνε