Την ερχόμενη Τετάρτη το  συνέδριο για τις επενδύσεις και την αναπτυξιακή προοπτική

Την ερχόμενη Τετάρτη το συνέδριο για τις επενδύσεις και την αναπτυξιακή προοπτική

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ UPD 17:09 Δημιουργία 23/09/22, 17:03
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Το 9ο Στρατηγικό Συνέδριο με τίτλο «Επενδύσεις στην Ελλάδα & Αναπτυξιακή Προοπτική - 2022» διοργανώνουν το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ) και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (ΙΕΑ).

Το εν λόγω συνέδριο θα έχει και την τιμητική υποστήριξη του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022, στην αίθουσα «ΕΡΜΉΣ», του χρηματιστηρίου από τις 10.00 έως και τις 14.00

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η ανάλυση των νέων δεδομένων αυξητικής τιμολογιακής αναπροσαρμογής της παγκόσμιας αγοράς και των επιπτώσεων της μετακύλησης των τιμών στο κόστος ζωής και στο βιοτικό επίπεδο των πολιτών, αποτελούν κυρίαρχα ζητήματα αναφοράς του συνεδρίου.

Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα των υπουργείων: Εξωτερικών, Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Τουρισμού και της Περιφέρειας Αττικής.

Έχουν προσκληθεί ως ομιλητές, εκπρόσωποι της κυβέρνησης, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των επιμελητηρίων, σημαντικών επιχειρηματικών ομίλων και υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς.

Τις εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξει ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, ενώ θα απευθύνει χαιρετισμό ο διευθύνων σύμβουλος του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, Γιάννος Κοντόπουλος.

Επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, 'Αδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κωνσταντίνος Σκρέκας, ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, οι βουλευτές Αλέξης Χαρίτσης και Μιχάλης Κατρίνης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών Ιωάννης Σμυρλής.

Αν σου άρεσε κάνε