Θεσσαλονίκη: Ανοίγουν θέσεις εργασίας για νέα κινηματογραφική παραγωγή

Θεσσαλονίκη: Ανοίγουν θέσεις εργασίας για νέα κινηματογραφική παραγωγή

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ UPD 17:45 Δημιουργία 06/07/21, 17:42
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Για την επόμενη μεγάλη παραγωγή της, μια ταινία δράσης σημαντικού προϋπολογισμού, ετοιμάζεται η Θεσσαλονίκη καθώς ο Αντόνιο Μπαντέρας και το καστ «The Enforcer» ολοκληρώνουν τις επόμενες ημέρες γυρίσματα στο παραλιακό μέτωπο της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Και ενώ η Περαία και η Νέα Μηχανιώνα μεταμορφώνονται με τη σειρά τους αυτή την εβδομάδα, σε ...Μαϊάμι, εταιρεία παραγωγής ταινιών με έδρα τη Θεσσαλονίκη ξεκινά άμεσα την αναζήτηση ειδικοτήτων. Πρόκειται για ειδικότητες που είναι απαραίτητες για την επόμενη μεγάλη παραγωγή που εκκινεί στην Θεσσαλονίκη νωρίς το ερχόμενο φθινόπωρο. Πιο συγκεκριμένα, Έλληνες επαγγελματίες, που ενδιαφέρονται να εργαστούν στις οπτικοακουστικές παραγωγές, μπορούν άμεσα να έρθουν σε επαφή με τους συντελεστές της νέας παραγωγής και να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους όπως και να περάσουν άμεσα, μέσα στο καλοκαίρι, από διαδικασία δωρεάν εκπαίδευσης, εφόσον το επιθυμούν, για να εργαστούν ως κατασκευαστές με μηχανήματα έργου, ξυλουργοί, τεχνίτες γυψοσανίδας και σιδήρου.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο σχεδιασμού παραγωγής της ταινίας, Αλέξη Μελενίκο, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης alexismovie1@gmail.com μπορούν να στείλουν βιογραφικά κι όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές ως ελαιοχρωματιστές, τεχνίτες φελιζόλ, interior designers, μηχανικοί αυτοκινήτων, φαναρτζήδες-επισκευαστές αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Εnforcer πάντως, μέχρι και την 29η Ιουλίου, ο Ισπανός σταρ θα βάζει μπρος τον Hemi V8 κινητήρα του πράσινου Plymouth Barracuda στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αν σου άρεσε κάνε