Με τηλεργασία απ' τα... νησιά μας προβάλει ξανά την Ελλάδα η Sky Express

Με τηλεργασία απ' τα... νησιά μας προβάλει ξανά την Ελλάδα η Sky Express

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ UPD 18:37 Δημιουργία 28/04/21, 18:10
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό εξακολουθεί η SΚΥ express μέσω της καμπάνιας «Greece is bliss», με στόχο την ανάδειξη των απεριόριστων δυνατοτήτων της χώρας μας στο διεθνές κοινό.

Παρακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις στην εργασία, η εταιρεία καλεί τους φίλους της Ελλάδας να επισκεφθούν τους ελληνικούς προορισμούς όχι μόνο για διακοπές, αλλά και να μας επισκεφθούν άμεσα από τις 15 Μαΐου με το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού κ να εργάζονται στο το ξεχωριστό ελληνικό φυσικό περιβάλλον.

post_paros

Με το μήνυμα «Δουλειά από απόσταση;», η SKY express καινοτομεί για ακόμη μια φορά, προβάλλοντας τις δυνατότητες της χώρας μας να αποτελέσει έναν τόπο εργασίας από απόσταση για τους φίλους της, δράση με πολλαπλά οφέλη για την οικονομία και τον τουρισμό της χώρας μας.

Η εν λόγω καμπάνια, είναι και φέτος βασισμένη σε φωτογραφίες της βραβευμένης Ελληνίδας ταξιδιωτικής φωτογράφου, Μαρίνας Βερνίκου οι οποίες αναδεικνύουν τη μοναδικότητα των ελληνικών τοπίων.

Η SKY express, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία, συμβάλλει και φέτος στην άμεση επανεκκίνηση της ελληνικής τουριστικής οικονομίας, παρέχοντας ανταγωνιστικές υπηρεσίες και ναύλους για κάθε ταξιδιώτη. Μέσα από την καινοτόμο οπτική της προτείνει μια νέα στρατηγική αντίληψη για τον ελληνικό τουρισμό, διευρύνει τις προοπτικές των προορισμών που εξυπηρετεί και δίνει ώθηση στις τοπικές κοινωνίες και στην εθνική οικονομία.

Αν σου άρεσε κάνε