Το click away ήρθε για να μείνει, τονίζει η κυβέρνηση

Το click away ήρθε για να μείνει, τονίζει η κυβέρνηση

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Δημιουργία 15/12/20, 10:39

Την άποψη πως το click away ήρθε για να μείνει και οι επιχειρήσεις πρέπει να αξιοποιήσουν όλους τους τρόπους για να ανταποκριθούν στις ανάγκες της αγοράς σημείωσε την Τρίτη ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο «Θέμα», ο κ. Σταμπουλίδης υποστήριξε πως οι εκτελέσεις παραγγελιών τη Δευτέρα ήταν αυξημένες κατά 50% από ότι έγιναν την Κυριακή, ιδίως από τις μεγάλες οργανωμένες αλυσίδες.

Όπως επισήμανε μόνο την Κυριακή και τη Δευτέρα το 40% του όγκου που θα πήγαινε στις ταχυμεταφορές έφυγε και παρελήφθη από τον εξωτερικό χώρο των καταστημάτων.

Ο κ. Σταμπουλίδης δήλωσε ακόμα ότι οι υπηρεσίες νυχιών λειτουργούν με ωράριο και αυστηρά μέτρα αντίστοιχα των κομμωτηρίων.

Σχολιάζοντας την αντίφαση καθώς χθες, πριν τις επίσημες ανακοινώσεις, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης είχε κατακρίνει τη συζήτηση για τα νυχάδικα, ο κ. Σταμπουλίδης, επισήμανε ότι ο λόγος που άνοιξαν τελικά, ήταν καθότι, όπως παραδέχθηκε, δεν μπορούσε να ελεγχθεί η μαύρη εργασία.

Οι εργαζόμενοι στην περιποίηση νυχιών, πήγαιναν από σπίτι σε σπίτι με τον κίνδυνο της κίνησης άρα και της διασποράς. «Δεν μπόρεσε να ελεγχθεί η μαύρη εργασία», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Αν σου άρεσε κάνε