Οικονομική συνάντηση Μητσοτάκη με τους περιφερειάρχες στις 11 Μαρτίου

Οικονομική συνάντηση Μητσοτάκη με τους περιφερειάρχες στις 11 Μαρτίου

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ UPD 15:21 Δημιουργία 24/02/20, 15:18

Την είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου θα διαβούν στις 13 Μαρτίου οι 13 περιφερειάρχες της χώρας για συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων να βρίσκεται στο επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού με τους επικεφαλής της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Εξάλλου την ερχόμενη Πέμπτη 27/2, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Περιφερειών (ΕΝΠΕ) θα έχει στο υπουργείο Εσωτερικών, κοινή συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό, Τάκη Θεοδωρικάκο και την Επιτροπή που έχει συγκροτηθεί για τη μεταρρύθμιση του κράτους.

Τα παραπάνω, ανακοίνωσε στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΝΠΕ, ο πρόεδρός της και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. Επίσης το ΔΣ της ΕΝΠΕ αποφάσισε να προτείνει στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) τη διοργάνωση από κοινού έκτακτου συνεδρίου, στις 16 και 17 Μαρτίου για τη μεταρρύθμιση του κράτους και την αποκέντρωση.

Ακόμη, αποφασίσθηκε η διοργάνωση θεματικών συνεδρίων της ΕΝΠΕ, με πρώτο, τον ερχόμενο Μάιο στην Ήπειρο για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική.

Αν σου άρεσε κάνε