Ο Άδωνις «τρέχει» το project του Ελληνικού

Ο Άδωνις «τρέχει» το project του Ελληνικού

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ UPD 18:51 Δημιουργία 11/07/19, 17:25

Συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς είχε σήμερα ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, έπειτα από το ραντεβού με τον διευθύνων σύμβουλο της Lamda Development, προκειμένου να βρεθούν τρόποι να επιταχυνθεί η επένδυση στο Ελληνικό, έργο ιδιαίτερου συμβολισμού για τη Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, και τον δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Συναντήθηκα σήμερα με τους δημάρχους Γλυφάδας και Αλίμου, σε συνέχεια της χθεσινής μου συνάντησης με τον δήμαρχο του Ελληνικού, για να ενημερωθώ σφαιρικά για τα αιτήματα των τοπικών κοινωνιών σε σχέση με τη μεγάλη επένδυση στο Ελληνικό. Κοινή βούληση όλων είναι να την κάνουμε να προχωρήσει στα αλήθεια και να δούμε την Αττική να αλλάζει και να βελτιώνεται η ζωή των πολιτών και κυρίως των πολιτών των όμορων δήμων».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Παπανικολάου ευχαρίστησε τον υπουργό για την «πολύ εποικοδομητική συνάντηση» και σημείωσε πως «η ισόρροπη ανάπτυξη της περιοχής και όλων των δήμων που συνορεύουν με την επένδυση στο Ελληνικό είναι προτεραιότητα για όλους μας».

Με τη σειρά του, ο Ανδρέας Κονδύλης υπογράμμισε πως «η επένδυση στον μητροπολιτικό πόλο Ελληνικού-Αγίου Κοσμά είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τη χώρα και για τις πόλεις μας, που πρέπει να το κερδίσουμε. Το μεγάλο αυτό στοίχημα έχει πάρα πολλές παραμέτρους και πάρα πολλά ζητήματα, τα οποία από κοινού με την Πολιτεία, με τον υπουργό και κάθε άλλο εμπλεκόμενο φορέα αισιοδοξούμε ότι θα μπορέσουμε να τα διευθετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να υπάρχουν τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη για την εθνική οικονομία, για τις πόλεις μας και για την ίδια την επένδυση».

Αν σου άρεσε κάνε