MasterChef: Ο cool Παντελής και η στρατηγική του Αλέξανδρου

MasterChef: Ο cool Παντελής και η στρατηγική του Αλέξανδρου

MEDIA UPD 23:01 Δημιουργία 28/02/19, 22:22

Για ένα περιστατικό που τον σημάδεψε μίλησε ο Παντελής στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef. Ακόμα, σχολιάστηκε αρνητικά η επιλογή του Αλέξανδρου Τσιούκαρη να θέσει ως αντίπαλο αρχηγό τον Παντελή Βούρο στην ομαδική δοκιμασία.

Ο Παντελής αποκάλυψε για ποιο λόγο βλέπει τη ζωή πιο χαλαρά

Ο 24χρονος μίλησε για το σοβαρό ατύχημα που είχε με το ποδήλατο όταν ήταν μικρός και τη διάσειση που έπαθε, αλλά και για το τροχαίο με αυτοκίνητο. Μετά από αυτά, αποφάσισε να μη δίνει τόση σημασία σε μικρά πράγματα.



Η στρατηγική του Αλέξ

Ο Τάσος Κυρικλάκης, ο οποίος ήταν ο υπαρχηγός της ομάδας του Παντελή, κατηγόρησε τον Αλέξανδρο για στρατηγική επιλογή, υπονοώντας πως θέλει να τον θέσει εκτός διαγωνισμού. Την ίδια άποψη εξέφρασαν τόσο ο Μανώλης Σαρρής, όσο και ο Σταμάτης Κωβαίος, υποστηρίζοντας πως δεν η επιλογή του Αλέξανδρου ήταν έκπληξη.

«Σε έβαλα για να σε φάω», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αλκηστις Αλεξάκη, η οποία ήταν εκείνη που είχε δηλώσει ότι ήθελε την αρχηγία.

Ο Αλέξανδρος είπε ότι ήταν ανάμεσα στην Αλκηστη και τον Παντελή, δηλώνοντας ότι κανείς δεν θα του πει ποιος θα ορίσει αρχηγό.

Από την πλευρά της, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη είπε ότι πίσω από την απόφαση βρίσκεται κάτι «σκοτεινό».




Αν σου άρεσε κάνε